De ultieme gids voor het kopen van een villa in Ma
villa marbella kopen

Welke Nederlandse beroemdheden bezitten een woning in Marbella?



Nederlandse beroemdheden in Marbella

Enkele Nederlandse beroemdheden die een woning in Marbella bezitten zijn Yolanthe Cabau, Linda de Mol en Wesley Sneijder. Zij hebben allen een luxe verblijf aan de Costa del Sol.

Luxe woningen aan de Costa del Sol

Deze beroemdheden genieten van de prachtige stranden, het goede weer en de exclusieve sfeer die Marbella te bieden heeft. Met hun luxe woningen aan de Costa del Sol hebben zij een plek gevonden om te ontspannen en te genieten van het Spaanse leven.

Hoeveel moet ik betalen voor een appartement in Marbella?



Gemiddelde prijs van een appartement in Marbella

De gemiddelde prijs voor een appartement in Marbella varieert tussen de €250.000 en €800.000, afhankelijk van de locatie, grootte en voorzieningen van het appartement.

Extra kosten bij de aankoop van een appartement in Marbella

Naast de aankoopprijs van het appartement moet je ook rekening houden met extra kosten zoals overdrachtsbelasting, notariskosten en makelaarskosten. Deze kosten kunnen oplopen tot zo'n 10-15% van de aankoopprijs.

Welke bekende mensen wonen in Marbella

Hoe is de veiligheidssituatie in Marbella?



Veiligheidssituatie in Marbella

De veiligheidssituatie in Marbella wordt over het algemeen als goed beschouwd. Er is een sterke aanwezigheid van politie en beveiliging, waardoor criminaliteit tot een minimum wordt beperkt. Toeristen kunnen zich meestal veilig voelen tijdens hun verblijf in deze populaire badplaats.

Veiligheidstips voor bezoekers

Ondanks de goede veiligheidsmaatregelen is het altijd belangrijk om waakzaam te blijven en de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het bewaren van waardevolle spullen op een veilige plek en het vermijden van afgelegen gebieden 's avonds. Door alert te zijn en verstandig te handelen, kunnen bezoekers een aangenaam en veilig verblijf in Marbella hebben.



Meer info: houses in marbella

Waar bevinden zich de woningen van de welgestelden in Spanje?



Waar bevinden zich de woningen van de welgestelden in Spanje?

De woningen van de welgestelden in Spanje bevinden zich voornamelijk in exclusieve wijken en luxueuze resorts aan de Costa del Sol, Costa Brava en Ibiza. Deze regio's staan bekend om hun prachtige stranden, uitstekende golfbanen en exclusieve jachthavens.

De welgestelden in Spanje hebben vaak ook een tweede huis in de chique wijken van steden zoals Madrid, Barcelona en Marbella. Hier zijn prachtige herenhuizen en luxe appartementen te vinden, vaak met adembenemend uitzicht op de stad of de zee. Daarnaast zijn er ook welgestelden die ervoor kiezen om een landgoed of villa te bezitten in het pittoreske platteland van Andalusië of de Balearische eilanden.



Welke bekende mensen wonen in Marbella

Hoe hoog zijn de kosten van levensonderhoud in Marbella?



Kosten van levensonderhoud in Marbella

In Marbella liggen de kosten van levensonderhoud over het algemeen hoger dan in andere delen van Spanje, vanwege de luxe levensstijl die veel mensen er nastreven. De huurprijzen voor appartementen en huizen zijn bijvoorbeeld aanzienlijk hoger dan in andere steden.

Levensmiddelen en andere kosten

Daarnaast zijn ook de kosten voor levensmiddelen, uit eten gaan en andere dagelijkse uitgaven in Marbella relatief hoog. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het plannen van je budget als je van plan bent om in Marbella te verblijven.

Welke beroemdheden verblijven in Marbella?



Beroemdheden in Marbella

In Marbella zijn regelmatig beroemdheden te vinden die genieten van de luxe en het mooie weer. Zo zijn onder andere voetballer Cristiano Ronaldo en zangeres Beyoncé regelmatig gespot in deze chique badplaats aan de Costa del Sol.

Internationale allure

Naast Ronaldo en Beyoncé hebben ook andere sterren zoals George Clooney, Eva Longoria en Antonio Banderas Marbella als favoriete vakantiebestemming. Met zijn prachtige stranden, exclusieve winkels en bruisende uitgaansleven heeft Marbella internationale allure en trekt het regelmatig bekende gezichten aan.