Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is het nog steeds verplicht om een visum aan te vragen voor een bezoek aan Bali. Dit geldt voor zowel toeristen als zakenreizigers die naar het eiland willen reizen.

Aanvraagprocedure voor een visum

Om een visum voor Bali in 2024 te verkrijgen, moet je een aanvraag indienen bij de Indonesische ambassade of een visumdienst. Zorg ervoor dat je alle benodigde documenten en informatie bij de hand hebt om het proces soepel te laten verlopen.

Is een visum vereist voor Indiërs die Bali bezoeken?



Visumvereisten voor Indiërs die Bali bezoeken

Ja, Indiërs die Bali bezoeken hebben een visum nodig om het land binnen te komen. Dit visum kan online worden aangevraagd via de website van de Indonesische overheid of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrijstelling voor kort verblijf

Indiërs die Bali bezoeken voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen kunnen in aanmerking komen voor visumvrijstelling. Deze regeling geldt voor toeristische doeleinden en vereist dat de reiziger een geldig paspoort heeft en voldoet aan de andere vereisten van de Indonesische immigratiedienst.

Heb je een visum voor Indonesië nodig

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Ja, voor Nederlandse reizigers is een visum vereist om Indonesië binnen te komen. Dit visum kan vooraf worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrijstelling

Er is echter een visumvrijstelling voor een verblijf van maximaal 30 dagen voor toeristische doeleinden. Deze vrijstelling geldt voor een groot aantal landen, waaronder Nederland. Het is belangrijk om de meest actuele informatie te raadplegen voordat je naar Indonesië reist om zeker te zijn van de visumvereisten.



Meer info: visum indonesie online aanvragen

Hoeveel moet ik betalen voor Visa on arrival in Indonesië?



Visa on arrival kosten in Indonesië

Het bedrag dat je moet betalen voor een Visa on arrival in Indonesië bedraagt $35 USD. Dit bedrag is onderhevig aan verandering en kan in andere valuta worden betaald tegen de geldende wisselkoers.

Extra kosten en betalingsmogelijkheden

Naast de $35 USD voor de Visa on arrival kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van de luchthaven waar je aankomt. Betaling kan contant in USD worden gedaan of met een creditcard. Zorg ervoor dat je het benodigde bedrag bij de hand hebt om vertragingen bij de immigratie te voorkomen.

Hoeveel moet ik betalen voor Visa on arrival in Indonesië